Omzien naar elkaar door te ontmoeten
22 september

Omzien naar elkaar door te ontmoeten

Ontmoetingsbijeenkomst in Enschede Zuid – 3 oktober van 15:00 – 18:00 uur. 

Bewoners, verenigingen en stichtingen in Enschede Zuid hebben samen met Samen1Enschede en initiatiefnemers onze buurt De Posten het initiatief genomen om na de coronaperiode op 3 oktober een ontmoetingsbijeenkomst bij Pompidou van 15.00 tot 18.00 uur te organiseren. Het netwerk wil met inzet van iedereen een hart onder de riem steken en de mensen de mogelijkheid te geven om kleinere initiatieven (o.a. samen koffiedrinken, wandelen, handwerken etc) die bijdragen aan ontmoetingen en fijn contact te presenteren. Goede ideeën en initiatieven die hier aan bijdragen kunnen een kleine financiële ondersteuning krijgen.

Met het door het Coronafondssteunpakket gesteunde initiatief wordt gezelligheid en het elkaar ontmoeten na de corona periode gestimuleerd. Mensen kunnen onder het genot van een drankje, broodje en kop soep het programma gratis bijwonen. Er is plek voor 100 mensen, vol is vol.

Er is een gevarieerd programma (als onderdeel van de week van de eenzaamheid) met experts, ervaringsdeskundige, workshops en initiatiefnemers van projecten. Bezoekers kunnen ambassadeur worden van Samen1Enschede en krijgen daarvoor een waardering na afloop. Iedereen is welkom om een praatje te maken.

Aanmelding via info@onzebuurtdeposten.nl of info@samen1enschede.nl

Burendag & Opening ontmoetingsplek Opening ontmoetingsplek & Burendag 2022

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je weten wat er speelt in onze buurt De Posten? Laat je mailadres achter en ontvang automatisch onze nieuwsbrief.