Burgemeester Bleker bezoekt onze buurt De Posten
09 februari

Burgemeester Bleker bezoekt onze buurt De Posten

Op woensdag 9 februari maakte de kersverse burgemeester van Enschede, Roelof Bleker, een tour door de zuidwijken van Enschede. Er waren een aantal bliksembezoeken gepland voor een hernieuwde kennismaking met de stad waar hij al eerder zo’n 25 jaar werkte.

Onze buurt De Posten was één van de initiatieven in Enschede Zuid waarover de nieuwe burgemeester graag zijn licht wilde opsteken. Ank Braspenning verwelkomde hem bij de Posten. Zij vertelde over de samenwerking binnen onze buurt De Posten en de gezamenlijke aanpak van thema’s die leven in deze buurt. Het unieke van deze aanpak is dat er over de grenzen van de samenwerkende organisaties en vooral ook vanuit het oogpunt van wijkbewoners naar de buurt wordt gekeken. Iedereen doet mee en dat maakt onze buurt De Posten bijzonder.

Dat vond ook Roelof Bleker, en daarom feliciteerde Ank hem met het feit dat hij in zijn nieuwe rol óók burgemeester is geworden van onze buurt De Posten. Deze ‘sneak preview’, zoals Bleker het bezoek noemde, is dan ook ongetwijfeld niet de laatste keer dat onze buurt De Posten op een bezoek van zijn burgemeester mag rekenen: Bleker gaf aan graag nog een keer terug te komen.

Start werkzaamheden dementievriendelijke oversteek Broekheurne-Ring Opening dementievriendelijke oversteek: ‘Herkenning helpt enorm’

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je weten wat er speelt in onze buurt De Posten? Laat je mailadres achter en ontvang automatisch onze nieuwsbrief.