Bijeenkomst passend bewonen geannuleerd
28 september

Bijeenkomst passend bewonen geannuleerd

Op 30 september hebben we een bijeenkomst gepland bij de Grolsch Veste over passend bewonen in buurt De Posten. Gisteravond zijn er nieuwe coronamaatregelen door het kabinet afgekondigd. We hebben dan ook helaas moeten besluiten om de bijeenkomst niet door te laten gaan. Graag lichten we deze keuze toe.

De komende drie weken moet iedereen thuiswerken, tenzij het echt niet anders kan. Dat is een van de nieuwe maatregelen die is genomen om het coronavirus terug te dringen. We werken zoveel mogelijk thuis, tenzij het echt niet anders kan. Alle andere zaken regelen we zoveel mogelijk online of via de telefoon. Dat betekent ook dat we zo min mogelijk bij elkaar komen voor vergaderingen en bijeenkomsten. Helaas betekent dat ook dat de bijeenkomst over passend bewonen in buurt de Posten niet door kan gaan.

De tijd is te kort om een alternatieve vorm voor te bereiden, dus daarom komen we hier zo spoedig mogelijk op terug. We hopen dat u begrip heeft voor ons besluit. Als u vragen of opmerkingen heeft, dan horen we dat natuurlijk graag.

Hartelijke groet,
Namens de organisatie van ’Brainstorm passend bewonen onze buurt De Posten’,
John Lammers

 

Burendag 2020 Een fijne en veilige leefomgeving: dat doen we samen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je weten wat er speelt in onze buurt De Posten? Laat je mailadres achter en ontvang automatisch onze nieuwsbrief.